“Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο Αρετόπουλος”

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι ο διαιτητής Αρετόπουλος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα στο γήπεδο των Περιβολίων.

"Μιλάμε για έναν άνθρωπο που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Στον ίδιο αγώνα ακύρωσε κανονικό γκολ δια του επόπτη και έδωσε ένα πέναλτι που μόνο ο ίδιος είδε. Δεν ξέρω αν θα το έδινε και ο πρόεδρος του Πλατανιά. Για να δώσεις την εσχάτη των ποινών πρέπει να είσαι σίγουρος 100%, αν δεν είσαι δεν πρέπει να δίνεις πέναλτι. Αν μετρούσε το κανονικό γκολ στο 0-0 θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει κόσμο και ιστορία, δεν μπορείς να τον διασύρεις έτσι", υπογράμμισε ο κ. Αντωνιάδης.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΝovaΣΠΟΡ FM, παραδέχτηκε ωστόσο ότι το τριφύλλι δε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά άφησε αιχμές για το ισχύον σύστημα τιμωρίας των διαιτητών. "Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια έχει άλλο χαρακτήρα. Εγώ αναφέρομαι στις διαδικασίες που πρέπει να γίνονται, για τη συμπλήρωση των πινάκων και την ατιμωρησία. Αυτά είναι που συνθέτουν την καθημερινότητα του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό καταρτίζονται όπως καταρτίζονται οι πίνακες και να τα αποτελέσματα. Τιμωρήθηκε πέρσι ο κ. Αρετόπουλος γι' αυτά που δεν έγραψε; Φαντάζομαι τώρα επειδή υπήρχε θόρυβος θα παραπεμφθεί. Και τι έγινε; Θα βγει έξω από τους πίνακες για ένα μήνα και μετά θα επιστρέψει για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του", κατέληξε ο κ. Αντωνιάδης.