Δυσαρεστημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έχει καταστεί φανερό από την αρχή της σεζον -κι όποιος δεν το έχει αντιληφθεί, ας το πράξει τώρα- ότι ο μεγαλομέτοχος των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης επιζητά πολλά ρέκορ για το φετινό Ολυμπιακό. Πρώτη και καλύτερη επιδίωξή του είναι η κατάκτηση του τίτλου με αήττητο, κάτι που έχει επαναληφθεί μια μόλις φορά ακόμη στην ιστορία της Α' Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, στην εμφάνισή τους της Τούμπας, έδειξαν εξάλλου ήταν εμφανώς ανώτεροι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρ' όλα αυτά όμως δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα να είναι έκδηλος, καθώς χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για να "καθαρίσει" από τώρα η υπόθεση-τίτλος.

Συνεπώς, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εμφανίζεται έτοιμος, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" να τρίξει τα... δόντια στους παίκτες της ομάδας του, καθώς εντός της εβδομάδας θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα απαιτήσει εξιλέωση με αρκετά γκολ κόντρα στην Παναχαϊκή την Τετάρτη για την αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα, θα τους επισημάνει ότι θα πρέπει η ομάδα να συνεχίσει με νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος.