ΑΕΚ: Ηττήθηκε ξανά, με 1-0 από την Καλλιθέα σε φιλικό

Η φετινή ΑΕΚ δε νικάει ούτε στα φιλικά. Η Ένωση σημείωσε νέα ήττα σε φιλική αναμέτρηση από την Καλλιθέα με 1-0. Στον αγώνα δοκιμάστηκε ο 19χρονος επιθετικός Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Ο προπονητής Έβαλντ Λίνεν παρουσίασε μια ΑΕΚ διαφορετική σε πρόσωπα, αλλά το ίδιο απογοητευτική ως προς το αποτέλεσμα. Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα -και ήταν λίγοι- ενημέρωσαν κι εμάς τους υπόλοιπους πώς ήταν μια εμφάνιση ακόμη χειρότερη από τη σαββατιάτικη ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Έβαλντ Λίνεν προγραμματίσε το συγκεκριμένο φιλικό, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, αλλά και για να τεστάρει το νεαρό επιθετικό Χρήστο Χατζησάββα, ο οποίος έχει προταθεί στην Ένωση. Ο 19χρονος πέρσι αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας, Πριμάσενς, όπου πέτυχε 19 γκολ.

"Είναι ένας παίκτης, για τον οποίο μου ζήτησε ένας μάνατζερ να τον τσεκάρω. Η αλήθεια είναι ότι τον είδαμε για λίγο σήμερα για να αποφασίσουμε αν θα έρθει να προπονείται μαζί μας. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα τον δοκιμάσουμε ή όχι και στα Σπάτα", τόνισε για τον Χατζησάββα ο Γερμανός προπονητής των κιτρινόμαυρων.