Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις με 1 – 1 Κέρκυρα και Βέροια

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι Φαίακες προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με τον Γκούμα, αλλά έμειναν με δέκα παίκτες από το 63ο λεπτό, λόγω αποβολής του Γιάντση, και η «Βασίλισσα του Βορρά» ισοφάρισε στο 88ο λεπτό, με τον Ολαϊτάν.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές διακοπές και χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις οι δύο ομάδες προσπαθούσαν με σουτ – κυρίως από μακριά - να απειλήσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Στο 41΄, όμως, μετά από κόρνερ του Γιάντση, ο Γκούμας - ο οποίος είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα - πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στάθηκε άτυχη στο 50ο λεπτό, όταν το σουτ του Ολαϊτάν σταμάτησε στο δοκάρι του Αναστασόπουλου. Η αποβολή του Γιάντση με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 63΄ είχε ως συνέπεια οι παίκτες της Κέρκυρας να οπισθοχωρήσουν και να προσπαθήσουν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ.

Η υπεροχή της μακεδονικής ομάδας ήταν φλύαρη, στο παρά δύο η σέντρα του Γκιγιέρμο από αριστερά έδωσε την ευκαιρία στον Ολαϊτάν, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, να πηδήξει ψηλά και με κεφαλιά να σημειώσει το τελικό 1-1 στο 88ο λεπτό, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο της Βασίλισσας του Βορρά.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Γιάντσης - Γεωργέας, Γεωργιάδης

Κόκκινη: Γιάντσης (63΄, 2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ

(Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης (32΄ Γκούμας), Μπάρκογλου (70΄ Λώττας), Λεόν (65΄ Καραλής), Εντερ, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Τσοκάνης, Ζουμπουλάκης

 

ΒΕΡΟΙΑ

(Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Καλί, Καλτσάς (59΄ Κόστλι), Μπαργκάν, Ορέστες, Καλογέρης, Αμαραντίδης (78΄ Γκιγιέρμο), Γεωργέας, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν