Νέα έκπληξη στο Κύπελλο: Τα Χανιά πέταξαν έξω τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Εκπλήξεων συνέχεια στο Κύπελλο, καθώς μετά τους χθεσινούς αποκλεισμούς του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού από τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα αντίστοιχα, μία ακόμα ομάδα της Superleague έμεινε εκτός προημιτελικών της διοργάνωσης από ομάδα της Football League!

Αυτή τη φορά, θύμα έκπληξης έπεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παρά το γεγονός ότι στα Χανιά είχε κερδίσει με 2-1, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό των Ζωσιμάδων, και τελικά έχασε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 3-5.

Μάλιστα, η ομάδα των Ιωαννίνων έδειχνε στο 39' να έχει “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση, με το γκολ του Σαπαλίδη που την έφερε μπροστά στο σκορ, όμως η αποβολή του Κρητικού στο 43' άλλαξε τα δεδομένα, με τους Χανιώτες να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Ο Κρητικός στο 53' και ο Γκοτοβός στο 84' πέτυχαν τα γκολ των Χανίων, με τα οποία το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου δε σημειώθηκαν άλλα τέρματα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου οι φιλοξενούμενοι δεν αστόχησαν σε καμία εκτέλεση και πήραν τη μεγάλη πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Μοιραίος για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανιάς, που ήταν ο μόνος που αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Νωρίτερα, σε άλλο ματς για τους 16 του Κυπέλλου, Βέροια και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τους Νεοσμυρνιώτες να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα.