FIFPRO WORLD XI: Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς

Την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς, με βάση τις προτιμήσεις περισσότερων από 50.000 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε η FIFA.

Σε αυτήν κυριαρχούν οι Γερμανοί και οι Βραζιλιάνοι (τρεις και τρεις), ενώ υπάρχουν ακόμα δύο Αργεντίνοι, δύο Ισπανοί και ένας Πορτογάλος. Κυριαρχούν όμως και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου, με τρεις παίκτες η καθεμιά στην ενδεκάδα, ενώ από δύο παίκτες έχουν η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν και έναν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην... ονειρεμένη ενδεκάδα της FIFA, τερματοφύλακας είναι (ποιος άλλος;) ο Μάνουελ Νόιερ της Μπάγερν Μονάχου, ενώ την αμυντική τετράδα απαρτίζουν οι Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τιάγο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Νταβίντ Λουίς (Παρί Σεν Ζερμέν) και Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου).

Στο κέντρο παρατάσσονται οι Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης) και Άνχελ Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Όσο για την τριάδα της επίθεσης, αυτή είναι μάλλον αναμενόμενη: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) και Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου).

Σχετικά Tags
FIFA