Με τριάρα “καθάρισε” τον Πανιώνιο ο Πλατανιάς

Σε... παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στα Χανιά ο Πλατανιάς, παίρνοντας τη νίκη με 3-0, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ, όμως αυτό άλλαξε στο 55', με το πλασέ του Μιλούνοβιτς που κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου για το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους Νεοσμυρνιώτες στο 59', όταν ο Οικονόμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, με τον Μιλούνοβιτς και πάλι να διπλασιάζει τα τέρματα του Πλατανιά στο 69' και τον Τόρες στο 84' με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-0, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 79', οι "κυανέρυθροι" είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με το σουτ του Μπουμάλ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Με τη νίκη αυτή ο Πλατανιάς έφτασε τους 21 πόντους και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 15 βαθμούς και τη 14η θέση της βαθμολογίας.