Επέστρεψαν στις προπονήσεις Φωτάκης και Γεωργιάδης

Ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σε προσαγωγούς και κοιλιακούς Φωτάκης και Γεωργιάδης και συμμετείχαν  κανονικά χθες  στη προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ευχάριστα τα νέα για τον Γιώργο Δώνη που δεν θα χρειαστεί να κάνει αλλαγές στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με δεδομένη την απουσία του τραυματία Πάμπλο Γκαρσία, αν έλλειπε κι ο Φωτάκης η μεσαία γραμμή αποδυναμωνόταν σημαντικά ειδικά σ' επίπεδο εμπειρίας. Παρόμοιος προβληματισμός υπήρχε και για την άμυνα. Κανονικά στη προπόνηση συμμετείχε ο Μπογκάνι Κουμάλο, αλλά η απόδοση του δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Ο Γιώργος Κατσικάς μοιάζει σίγουρος για να ξεκινήσει κι αναζητείται ο παρτενέρ του σ' έναν εκ των Κουμάλο και Ιντζίδη, από τη στιγμή που ο Βιβιάν έχει τεθεί εκτός με θλάση.

Ο Ετο είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί καθώς για δεύτερη διαδοχική ημέρα εμφανίστηκε απολύτως υγιής όμως η παρουσία του στο αρχικό σχήμα δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες γνωστής εταιρείας με τ' αυτοκόλλητα «χαρτάκια» φορώντας την ολόλευκη εμφάνιση με μαύρους αριθμούς, γράμματα και το έμβλημα της ομάδας στο στήθος.