Superleague εξ αναβολής: Όλο το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Ο χρόνος... γυρίζει πίσω στην ελληνική Superleague, με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, σε εμβόλιμο χρόνο.

Ήδη από το προηγούμενο Σάββατο, αν οριστεί και η 11η αγωνιστική πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι εμβόλιμες αγωνιστικές, μαζί με τις τρεις προγραμματισμένες, θα φτάσουν τις πέντε και μαζί με την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου μέχρι περίπου τις 15 Ιανουαρίου θα έχουμε ελληνικούς αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, με ένα τελευταίο ευρωπαϊκό... διάλειμμα για την έκτη αγωνιστική των ομίλων σε Champions League και Europa League, όπου θα αγωνιστούν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης.

Στα πιο πρόσφατα, το πρόγραμμα της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου ξεκινά στις 15:00, με την αναμέτρηση Πανθρακικού και Πλατανιά στην Κομοτηνή.

Στις 17:15, αγωνίζονται Ξάνθη-ΑΕΛ Καλλονή, ΑΟΚ Κέρκυρα-Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός και Ατρόμητος-Βέροια, το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι αυτής της ώρας.

Στις 19:30 θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, οι αγώνες Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης (17:15), Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:15) και ΟΦΗ-Εργοτέλης κλείνουν το πρόγραμμα της εξ αναβολής διεξαχθείσας έκτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος. Το κρητικό τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 19:30 της Πέμπτης.