Μάριο Μπαλοτέλι: “Πηδά σαν μαύρος και μαζεύει λεφτά σαν Εβραίος!”

Τελικά, ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ησυχάζει ποτέ... Με μια ανάρτησή του στο Instagram, κέρδισε μια νέα... τιμωρία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ωστόσο, το σχόλιό του ήταν προσωπικό και εξαιρετικά αμφιλεγόμενο, δείγμα αυθεντικό της ιδιαίτερης και φλογερής ιδιοσυγκρασίας του Ιταλού.

Πιο συγκεκριμένα, ο φορ της Λίβερπουλ ανέβασε μια φωτογραφία του Super Mario με τα εξής σχόλια: "Μην είσαι ρατσιστής. Να είσαι σαν τον Μάριο. Είναι ένας Ιταλός υδραυλικός, που δημιουργήθηκε από Ιάπωνες, μιλά αγγλικά και μοιάζει με Μεξικανό".

Στο φινάλε όμως, υπάρχουν οι ατάκες: "Πηδά σαν μαύρος και μαζεύει λεφτά σαν Εβραίος", οι οποίες είναι και οι υπεύθυνες της πυροδότησης του κλίματος.

Ο εκκεντρικός Ιταλός διεθνής λίγο αργότερα κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση, ενώ υπερασπίστηκε με το δικό του, επιθετικό τρόπο την αναφορά στους Εβραίους, σε διαλόγους στο Twitter: "Η μητέρα μου είναι Εβραία, οπότε βγάλτε όλοι το σκασμό".

Κατόπιν, χαρακτήρισε το γεγονός ως "μια άτυχη στιγμή".

Η αγγλική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα ερευνήσει το θέμα και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπαλοτέλι αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών.

"Γνωρίζουμε το θέμα. Θα μιλήσουμε με τον παίκτη", δήλωσε παράγοντας της Λίβερπουλ.