Παναθηναϊκός: Ανανεώσεις Μπεργκ, Σίλντενφελντ και μεταγραφή-έκπληξη

Στο τριφύλλι έχουν βαλθεί να ασχοληθούν με την παραμονή παικτών που είναι τώρα στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και με την ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Μάρκους Μπεργκ, δήλωσε όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του: «Δεν έχω να πω κάτι. Περιμένουμε τον σύλλογο να έρθει με μία προσφορά και θα αποφασίσουμε». Εκείνο που είχε προκύψει από τη συνάντηση των εκπροσώπων του Σουηδού με τη διοίκηση του συλλόγου ήταν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις. 

Ο Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Σίλντενφελντ την Παρασκευή και το Σάββατο, συζητώντας και τα οικονομικά δεδομένα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πάντως, πρόθεση και του Κροάτη στόπερ είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό. 

Ήδη από την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, έχει αναπτυχθεί, στο μεταξύ, έντονη φημολογία ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρέθηκε στην Κεντρική Ευρώπη για μεταγραφικό σκοπό, ώστε να "τσεκάρει" από κοντά κάποιον παίκτη.

Ίσως ήθελε να δει από κοντά τον Αλχασάν Καμαρά, εκ των φημολογούμενων στόχων της ομάδας, ο οποίος αγωνίζεται στην Ερεμπρο και στη Σουηδία έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.