Ποδαρικό με νίκη για τον Χουαν Ραμόν Ρότσα

Θετική επίδραση φαίνεται πως είχε η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς στην επιστροφή του Χουαν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του Τριφυλλιού, οι “πράσινοι” πήραν τη νίκη με 2-0, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε σχεδόν ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που έψαχναν το γκολ, όμως η αστοχία του Τοτσέ σε τρεις περιπτώσεις βοήθησε τον Δικέφαλο του Βορρά να πάει στα αποδυτήρια με το 0-0.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε όμως δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, και στο 51' άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Ζέκα, μετά από ένα έξυπνο ένα-δύο με τον Τοτσέ. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μετά το γκολ, με τους “πράσινους” να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες στο 61' με τον Ζέκα και στο 73' με τον Κουίνσι.

Και εκεί που οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να γίνονται απειλητικοί, στο 83' ο Γιάννου ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κουίνσι, και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Βιτόλο, γράφοντας το τελικό 2-0.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 86' αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Χακόμπο, για άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Με την ήττα αυτή ο ΠΑΟΚ έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην έκτη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, που αγωνίζονται τη Δευτέρα.