“Ο Παναθηναϊκός έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης”

Θέλει δουλειά πολλή ο Παναθηναϊκός για να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Ο Αριστείδης Καμάρας δεν το ανέφερε ακριβώς έτσι, αλλά αυτό εννοούσε. Μίλησε με πιο βαριά λόγια, αλλά είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιου ανησυχεί για το μέλλον του συλλόγου λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Είναι ακόμη απαισιόδοξος για ευνοϊκή κατάληξη στο θέμα του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά η δήλωσή του στον NovaΣπορ FM: "Ο Παναθηναϊκός πέρασε μια τεράστια διοικητική κρίση. Έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης και λίγο έλειψε να μην έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη. Με την προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου κρατήθηκε στη ζωή και του δόθηκε το φιλί της ζωής. Ότι κρατήθηκε στη ζωή, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θεραπεύτηκε ο ασθενής".

"Κάτι πρέπει να γίνει για να μπορέσει να γίνει ο Παναθηναϊκός δυνατά στη διεκδίκηση τίτλων. Η ομάδα υφίσταται τις συνέπειες. Δεν βοήθησε και η τύχη καθόλου, γιατί θα μπορούσε να πάρει κάποια παιχνίδια και να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Ψυχολογικά η ομάδα είναι στο ναδίρ και χρειάζεται ανύψωση του ηθικού, με αυτούς τους παίκτες που έχει, γιατί δεν έχει και άλλους", συμπλήρωσε ο παλαίμαχος διεθνής άσος.