Κοντά σε συμφωνία με Τζεμπούρ, Χολέμπας

Θετική έκβαση φαίνεται να έχει η υπόθεση παραμονής του Ραφίκ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επιθετικός των ερυθρολεύκων στη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας  SPORTDAY, οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν  στο 1,2 με 1,3 εκατομμύριο ευρώ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού.

Κοντά σε συμφωνία με Χολέμπας

Στο λιμάνι εμφανίζονται αισιόδοξοι και για την περίπτωση Χολέμπας. Ο διεθνής μπακ-χαφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού από Γερμανία και Τουρκία, όμως αν του προταθεί διπλασιασμός στις υπάρχουσες ετήσιες αποδοχές του είναι πιθανό να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακο.

Ο Ελληνογερμανός οπισθοφύλακας έχει ζητήσει 700.000 ευρώ και αναμένεται να κλείσει με ένα ποσό στις 600.000, που θα σημαίνει διπλασιασμό των αποδοχών του. Βάσει του συμβολαίου του φέτος παίρνει 300.000, ενώ με τα μπόνους ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ το χρόνο.

Στάσιμο το θέμα Τοροσίδη

Στο θέμα του Βασίλη Τοροσίδη, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα τις τελευταίες ημέρες. Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα,  που θέλουν την Τζένοα να ενδιαφέρεται ζεστά για τον αρχηγό του Ολυμπιακού με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.