ΑΕΚ: Πέταξε στην Κατερίνη με τρία γκολ

Έτοιμη να μπει στο πρωτάθλημα όσο… γκαζωμένη την περιμένει ο κόσμος της έδειξε η ΑΕΚ. Με πρωταγωνιστή τον Ντούνη (που σκόραρε δις) η «Ένωση» ξεμπούκωσε στο τελευταίο της τεστ με τον Πιερικό (3-1).

Ξεπερνώντας τη δυστοκία των προηγούμενων αγώνων και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η «Ένωση» καθάρισε 3-1 τον Πιερικό στην Κατερίνη. 

Με πρωταγωνιστή τον Ντούνη -που πήρε τη θέση του Μάνταλου στην ενδεκάδα και σκόραρε δυο φορές- οι «κιτρινόμαυροι» κινδύνευσαν ελάχιστα από τον αντίπαλο κι έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα της Football League την Κυριακή. 

Στα κέρδη του Τραϊανού Δέλλα η επάνοδος (και) του Πλατέλλα στα γκολ, αλλά και η νέα ελπιδοφόρα εμφάνιση του 17χρονου Βλαχομήτρου. 

Πώς έπαιξε 

Με μια μικρή έκπληξη και κύρια προτεραιότητα τις δοκιμές για την αντικατάσταση του Μάνταλου, παρέταξε την ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Δέλλας. Ο «Κολοσσός» ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Γροντή (και όχι τον Πεταυράκη), ενώ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Ντούνη (εναλλάσσοντας τον σε θέση επιτελικού με τον Μπαρμπόσα). Έτσι, το 4-2-3-1 της «Ένωσης» διαμορφώθηκε ως εξής: 

Κάτω από τα δοκάρια ο Ανέστης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Γροντής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Μπακάκης. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κορδέρο-Ανάκογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι ξεκίνησαν οι Πλατέλλας (αριστερά), Ντούνης (επιτελικός), Μπαρμπόσα (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Αραβίδης. 

Διαβάστε περισσότερα