Πλησιάζει στην τουρκική Ακίσασπορ ο Κώστας Κατσουράνης

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Κώστας Κατσουράνης, ανάλογα με τις προσφορές που θα έχει στα χέρια του.

Ο διεθνής μέσος είχε δεχθεί αυτές τις εβδομάδες κρούσεις από ομάδες της Γερμανίας, της Τουρκίας και της Ινδίας, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος. Ωστόσο, όπως κατηγορηματικά έχει δηλώσει ο ίδιος, δε σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η Ακίσασπορ του Φάνη Γκέκα έδειξε "ζεστή" για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Δεδομένων, λοιπόν, των στοιχείων, η μετακόμιση του έμπειρου διεθνούς μέσου στη γειτονική Τουρκία μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Άλλωστε, το ινδικό πρωτάθλημα, από το οποίο φέρεται να έχει πρόταση ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, μπορεί να έχει γίνει της μόδας λόγω των μεγάλων οικονομικών απολαβών, ωστόσο, δε φαίνεται να ελκύει ιδιαίτερα τον Κώστα Κατσουράνη στην παρούσα φάση. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν προέκυψε όλο αυτό το διάστημα κάτι αξιόλογο από το πρωτάθλημα της Superleague με εξαίρεση το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 35χρονο χαφ, το οποίο τελικά δεν είχε αποτέλεσμα.