Διαζύγιο Παναθηναϊκού – Φερέιρα

Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Πορτογάλος, για τον Παναθηναϊκό.

Mε βάση τις πρώτες πληροφορίες, παρά την επιθυμία Αλαφούζου να παραμείνει ο Φερέιρα στον πάγκο των πρασίνων, οι πιέσεις που δέχτηκε από όλους τους συνεργάτες του, τον οδήγησαν σε ραντεβού και διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ακολούθησε πολύωρη συζήτηση και οι δύο άνδρες κατέληξαν πως ο Πορτογάλος είναι προτιμότερο να απομακρυνθεί μια και το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο για τον 66χρονο τεχνικό.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να πραγματοποιηθεί η συνάντηση την Τρίτη, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κέρκυρα. Η συνάντηση τελικά αναβλήθηκε για την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να μεταβεί στην Παιανία. Έτσι το ραντεβού κλείστηκε για μετά το τέλος της προπόνησης, ώστε να είναι και πιο επίσημη η κουβέντα τους διότι είχε σκοπό να του πει πιο σοβαρά πράγματα από τα καθιερωμένα που έλεγαν στις προπονήσεις.

Αφού τελείωσε η συνάντηση Αλαφούζου – Φερέιρα, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που ήταν εκείνη την στιγμή στην Παιανία, ειδοποιήθηκε να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει για να αναλάβει την ομάδα μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα.