Περιμένει τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ο Λίνεν

Έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα με τη Βέροια θα προσπαθήσει να είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του και απομένει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να τεστάρει τις δυνάμεις του και να ενταχθεί σε πλήρεις ρυθμούς.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας, ωστόσο, δεν κατάφερε ούτε σήμερα να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία.

Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο οποίος φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, ώστε να δώσει τελικά το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής.

Συν τοις άλλοις, ο Αλέξανδρος Νικολιάς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και αντίστοιχα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν είχε στη διάθεσή του και τους Γιώργο Κατίδη και Μαυρουδή Μπουγαΐδη, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές ομάδες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα και η προετοιμασία για το ματς με τη Βέροια θα συνεχιστεί σήμερα στις 18:30, στις εγκαταστάσεις των Σπάτων με την απογευματινή προπόνηση της ημέρας.