Προσωπικό στοίχημα του Γ. Αλαφούζου η στήριξη Φερέιρα

Νέα ευκαιρία στον Ζεσουάλδο Φερέιρα δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος για να αντιστρέψει το κακό κλίμα στον Παναθηναϊκό. Σε δηλώσεις στον προσωπικό του κύκλο, αλλά και με βάση όσα διαρρέρει η πράσινη ΠΑΕ, ο πρόεδρος του τριφυλλιού πιστεύει ότι ο Πορτογάλος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την διαμορφωθείσα κατάσταση μέσα από τους δύο επόμενους αγώνες με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ.

Η... κινούμενη άμμος, στην οποία βρέθηκε ο Πορτογάλος

Η κακή εμφάνιση στην Κέρκυρα οδήγησαν τους ανθρώπους του προέδρου των πρασίνων να πουν ότι δεν πάει άλλο και ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην υπάρχει θέμα, αλλά κάποια στιγμή θα υπάρξει. Πρέπει να αναφέρουμε πως φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν φτάξει ακόμη και σελίδα στο facebook με τον τίτλο "Adeus Jesualdo", προαναγγέλοντας ουσιαστικά την απόλυσή του και κάπως έτσι ξεκίνησε νέος γύρος αμφισβήτησής του.

Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στο μεταξύ, η Παναθηναϊκή Συμμαχία παρουσίασε όλες τις υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και την ελεγκτική επιτροπή ενόψει εκλογών. Με 41 ονόματα ολοκληρώθηκε το καταστατικό των ανθρώπων που θέλουν να βρεθούν στο Δ.Σ. του τριφυλλιού. Πέντε είναι οι υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή.