Στο απόλυτο Χ οι πράσινοι

Οι Κερκυραίοι ήταν αυτοί που άξιζαν περισσότερο τη νίκη με βάση την εικόνα του αγώνα καθώς το Τριφύλλι απείλησε για πρώτη φορά 87' με την κλασική ευκαιρία του Κουίνσι. Έτσι το τελικό 0 - 0, μάλλον αδικεί τους "Φαίακες" παρά τον Παναθηναϊκό που δεν είχε το σθένος και την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Για μία ακόμα φορά η αγωνιστική εικόνα των πράσινων ήταν τραγική. Το τριφύλλι δεν μπορούσε να δημιουργήσει, ενώ δεν υπήρχε καμία σύνδεση μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Επίσης δεν μπορούσε να βγάλει ευκαιρίες κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε ότι γνωρίζει καλύτερα τι ήθελε στο γήπεδο και μάλιστα το πήρε.

Αν αξίζει να σημειώσουμε κάτι από το ματς της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς χωρίς να "φοβηθούν" τον ισχυρό και έπαιξαν στα ίσια με το Τριφύλλι. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι πράσινοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη η Κέρκυρα πρόσθεσε ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης (69' Καραλής), Μπάρκογλου, Λεών, Έντερ, Γιάντσης (79' Τσόκανης), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγό, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα (46' Μαυρίας), Κουίνσι, Φορναρόλι (60' Πετρόπουλος).

Κίτρινες: 50' Μπουκουβάλας, 63' Πετρόπουλος, 66' Ηλιάδης, 87΄Καραλής, 90+ Αναστασόπουλος