Πήγε σε ειδικούς ο Σουάρεζ για να μάθει γιατί δαγκώνει!

Το δάγκωμα του Σουάρεζ στον Κιελίνι ακόμη στοιχειώνει τον Ουρουγουανό άσο.

Με τη βοήθεια της νέας του ομάδας αλλά και για να δείξει έντιμη και καλή συμπεριφορά, ο Ουρουγουανός προσπάθησε να βρει τι φταίει και έτσι, επισκέφθηκε ειδικό.

"Έχω απολογηθεί γι’ αυτό στην πατρίδα μου κι όλο τον κόσμο. Είναι προσωπικό το θέμα, αλλά έχω μιλήσει με ειδικούς. Η τιμωρία είναι αυτή που είναι. Θα πρέπει να την αφήσω πίσω μου και να κοιτάξω μπροστά. Ξέρω πως θα πρέπει να περιμένω δύο μήνες ακόμη για να συμβεί αυτό. Θα πρέπει να προπονούμαι καλά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να είμαι σε καλή κατάσταση μόλις λήξει η τιμωρία", δήλωσε ο παίκτης.

Πραγματοποίησα ένα όνειρο που είχα από παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν. Αν είμαι καλά, ποιος ξέρει, ίσως κάνω ντεμπούτο απέναντι στη Ρεάλ. Σημασία έχει η ομάδα και εγώ θέλω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα να κατακτήσει τίτλους", είχε δηλώσει ο ποδοσφαιριστής στην επίσημη παρουσίαση από τη νέα του ομάδα, τη Μπαρτσελόνα.