Με το αριστερό στη σεζόν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον δεύτερο και τρίτο του περσινού πρωταθλήματος της Superleague στη νέα σεζόν.

Δύο ισοπαλίες, εκείνη η -τυπικά- εκτός έδρας του τριφυλλιού με τον Λεβαδειακό και εκείνη εντός έδρας του Δικεφάλου του Βορρά με την Καλλονή, αμφότερες με σκορ 1-1, πρόσθεσαν πονοκεφάλους.

Όμως, καθεμία από τις ομάδες έχει και άλλα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν να αντιμετωπίσει.

Στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Αναστασίου, θα γίνει σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας για να αποφασιστεί αν το τριφύλλι θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού για τη θέση του Μάρκους Μπεργκ, που υπέστη κάταγμα κλείδας και θα λείψει για κάτι περισσότερο από δύο μήνες.

Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ, το πρόβλημα είναι κυρίως αγωνιστικό και έχει να κάνει με τις εμφανίσεις της ομάδας, με τα αποτελέσματα που δεν έρχονται και με τα γκολ που δεν μπαίνουν στην επίθεση. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται, άλλωστε, το επεισόδιο του Ιβάν Σαββίδη με τον οπαδό του Δικεφάλου του Βορρά έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης έκανε έκτακτη σύσκεψη το βράδυ της Κυριακής για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες για βελτίωση του κλίματος. Ωστόσο, προτεραιότητα είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League επί της Ζίμπρου στην Τούμπα, γιατί, αν αυτή δεν έρθει, τότε οι εξελίξεις θα πάρουν μοργφή χιονοστιβάδας.