Κάλεσε Σιόβα στη θέση του Μανωλά ο Φερνάντο Σάντος

Ο Δημήτρης Σιόβας πήρε τελικά τη θέση του Κώστα Μανωλά στην εθνική Έλλάδος για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία.

Ο 21χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού πήγε στο ξενοδοχείο κρατώντας στο χέρι τις εξετάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί τις προηγούμενες ημέρες, λόγω ενοχλήσεων στην κνήμη. Αμέσως αποφασίστηκε η αντικατάστασή του από τον Δημήτρη Σιόβα, με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής.

Πλέον, ο έτερος αμυντικός των ερυθρολεύκων, υγιής ξανά, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τον δικό του τραυματισμό, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας και πάλι, μετά το εξαιρετικό του ντεμπούτο στην αναμέτρηση με την Σλοβακία.

Η Εθνική συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας και η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 16:30 στον Αγιο Κοσμά.

Λύθηκε το θέμα με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Δουβλίνο, αλλά πρώτα θα κάνει στάση στην Κέρκυρα προκειμένου στο αεροπλάνο να ανέβουν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που μία ημέρα νωρίτερα θα έχουν αντιμετωπίσει την ομάδα των Φαιάκων.

Οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φερνάντο Σάντος είναι οι: Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος,, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σιόβας.