Νοκ-άουτ για τέσσερις μήνες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Δε στενοχωρήθηκαν τόσο στον Πανιώνιο με την ήττα με σκορ 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όσο με τον σοβαρό τραυματισμό του αμυντικού Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο Λαμπρόπουλος αποτελούσε ως τώρα βασικό στέλεχος της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και είχε πετύχει το πρώτο γκολ της χρονιάς για τους κυανέρυθρους.

Ο εκ των κορυφαίων έως τώρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Ο νεαρός αμυντικός δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του, καθώς τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Ο παίκτης ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια.

Οι συμπαίκτες του τον συνάντησαν στο ημίχρονο προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν και αρκετοί από αυτούς τους έγραψαν ευχές για υπομονή και καλή ανάρρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος κατευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τις δυσάρεστες πρώτες προβλέψεις για ρήξη χιαστών.