Ο Κονέ θέλει να φύγει από τη Μπολόνια

Την πρόθεση του Παναγιώτη Κονέ να αποχωρήσει από την Μπολόνια και να μην την… ακολουθήσει στη Serie B επισημαίνει σε σημερινό της δημοσίευμα η Sportday στη στήλη ο «Τρελός του Χωριού». 

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο παίκτης έκανε γνωστή την επιθυμία του στον ατζέντη του Λορέντζο Μαρονάρο… 

Χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα… 

«Ακου να δεις, αδερφέ. Δεν με νοιάζει αν με θέλει ακόμα και η Μπαρτσελόνα. Αυτό που θέλω, σε περικαλώ, είναι να τρέξουμε και να γίνει η δουλειά. Να πάω κάπου επιτέλους. Να φύγω από δω!» 

Ο Παναγιώτης, φιλαράκια μου, τα έχει πάρει κρανίο, διότι έχει βαρεθεί να διαβάζει για ομάδες που ενδιαφέρονται για πάρτη του. Το ενδιαφέρον δεν πρέπει να είναι μαϊμού, άλλωστε μια χαρά Μουντιάλ έκανε το παιδί με την Ελλαδάρα. Απλώς, θέλει να ξεμπερδεύει. Θέλει να κλείσει κάπου, διότι φοβάται μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ξεμείνει στη Β' Ιταλίας με την Μπολόνια. Πού μπορεί να πάει ο 27χρονος; 

Η Τορίνο δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του και όπως φαίνεται, δεν «παίζει» πια. Από κει και πέρα όμως, υπάρχουν... οκτώ ομάδες που θεωρητικά ή και πρακτικά ακόμα, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον: Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Λάτσιο, Ζενίτ, Μπεσίκτας, Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ. Με καμία όμως δεν έχει γίνει ακόμα το κονέ με τον Κονέ και το παιδί «βράζει» 

πηγή: sport-fm.gr