Αποκλεισμός-σοκ για τον Ατρόμητο από τη Σαράγεβο

Ήττα-σοκ με 1-3 στην παράταση υπέστη ο Ατρόμητος μέσα στο Περιστέρι από τη Σαράγεβο, η οποία εκμεταλλευόμενη την πολύ κακή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας ανέτρεψε το 1-2 του πρώτου αγώνα και πήρε αναπάντεχα την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League.

Οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση, αφήνοντας στη Σαράγεβο τον έλεγχο του αγώνα, και το πλήρωσαν στο 24ο λεπτό, όταν ο Ντούλιεβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ταυλαρίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Τσενάμο.

Το 0-1 δεν ήταν αρκετό στους Βόσνιους, που συνέχισαν να πιέζουν, με τον Ατρόμητο να μη δημιουργεί ευκαιρίες, και τελικά να δέχεται και δεύτερο γκολ στο 80' από τον Μπιλμπίγια, που έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η αντίδραση των παικτών του Γιώργου Παράσχου ήταν η σωστή: Στο 86' ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Το έξτρα 30λεπτο της παράτασης δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, καθώς στο 92' η Σαράγεβο είχε δοκάρι με τον Βελκόσκι, και τελικά στο 105' η Σαράγεβο πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μπιλμπίγια, βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση τους γηπεδούχους, οι οποίοι, εμφανώς κουρασμένοι και απογοητευμένοι από το τρίτο γκολ, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έμειναν πρόωρα εκτός Ευρώπης.