“Zητάμε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής”

Θετικά υποδέχθηκαν στον Άρη την αναβολή της συζήτησης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Ο επικεφαλής των νομικών της υπόθεσης, Αργύρης Αργυριάδης, εξήγησε τι μπορεί να πετύχουν οι Θεσσαλονικείς με την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 και γιατί είναι μονόδρομος η συγκεκριμένη ρύθμιση.

"Η διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99 είναι εξυγίανσης και όχι πτώχευσης. Απλά οι πιστωτές πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά που δεν μπορούμε να τους δώσουμε τώρα, θα τα δώσουμε σε 3-4 χρόνια. Ο Αρης δεν ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση. Θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος. Παράλληλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα, καθώς αν ο Αρης δεν καταφέρει να εξυγιανθεί, τότε το μέλλον του θα είναι ζοφερό", ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος των "κίτρινων" και πρόσθεσε: "Ο Αρης δεν ζητάει να του χαρίσουν τα πάντα. Απλά δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε αυτή τη στιγμή και ζητάμε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Σε περίπτωση που η απόφαση είναι θετική, τότε αποτελεί πρόκριμα για την αδειοδότηση της ομάδας από την αρμόδια επιτροπή".