Υπογράφει και ο Ματιέ Ντοσεβί στον Ολυμπιακό

Τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασε το βράδυ της Κυριακής και ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος είχε καταφθάσει το πρωί της ίδιας ημέρας στην Αθήνα.

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός της Βαλενσιέν, άλλος ένας ποδοσφαιριστής επιλογής του Πιέρ Ισά, αναμένεται τη Δευτέρα να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρολεύκους, πιθανότατα διετές.

Στο μεταξύ, για 3 συν 2 χρόνια θα υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και ο Αρτούρ Μαζουάκου, ενώ ανοικτές είναι ακόμη για τους Πειραιώτες οι υποθέσεις του Τζόναθαν Λεζάρ, του Σάσα Κλιέσταν και του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, όλοι από την αγορά του Βελγίου.

Στο μεταξύ -κι ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει ακόμη τελειώσει, άρα δεν έχει λήξει η φετινή σεζόν- το κυρίως γκρουπ των ερυθρολεύκων βρίσκεται ήδη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, με πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, στην Αυστρία ταξίδεψαν οι: Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτης, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπονγκ, Λυκογιάννης, Βούρος, Βατουσιάδης, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Τσόρι, Σαβιόλα, Γκαζαριάν, Βλαχοδήμος, Διαμαντάκος, Βέργος και Σάλιακας.

Τις ερχόμενες ημέρες στο Ζέεφελντ θα μεταβούν και οι Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί.

Ο Ντελβίν Εντινγκά θα καθυστερήσει. Θα μεταβεί στην Αυστρία αφότου υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.