Και μπροστά τους… μόνο ΑΕΚ

Το θρίαμβο επί της Μονπελιέ καλούνται να αφήσουν πίσω τους στον Ολυμπιακό και να κοιτάξουν τις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με πρώτο τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Οι κιτρινόμαυροι μπορεί φέτος να εμφανίζονται αρκετά αποδυναμωμένοι και να βρίσκονται μέχρι στιγμής στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν παύουν όμως να είναι μία υπολογίσιμη δύναμη και το κυριακάτικο παιχνίδι να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν χθες – όσοι αγωνίστηκαν με τους Γάλλους - αποθεραπεία και αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής, ενώ στο τέλος έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, δουλεύοντας τη γρήγορη ανάπτυξη και το γρήγορο γκολ.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έκανε έντονο ατομικό αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ τρέξιμο και πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μανωλά, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε θλάση, αλλά μία κάκωση στη δεξιά κνήμη. Η κατάστασή του, ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο.