Χοροπηδάει και κυλιέται στο χορτάρι ο προπονητής του Μεξικό!

Ο Μιγκέλ Ερέρα, προπονητής του Μεξικό, είναι φημισμένος για τις έντονες αντιδράσεις του την ώρα των αναμετρήσεων.

Ο εκδηλωτικός Ερέρα, που είναι και αναμορφωτής της ομάδας του Μεξικό, ζει τα παιχνίδια και με το παραπάνω.

Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Κροατία, όπου η ομάδα του κέρδισε με 3-1 και προκρίθηκε στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου (θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία), θα θυμάται τις χαρακτηριστικές αντιδράσεις του, ακόμη και σε απλές φάσεις όπου δεν σφυρίχθηκε φάουλ, ή δε δόθηκε κίτρινη κάρτα σε Κροάτη παίκτη.

Ακόμη και οι διαιτητές τον έχουν πια συνηθίσει και τον αφήνουν να είναι στον... κόσμο του.

Ακόμη πιο έντονες ήταν η αντιδράσεις του εκδηλωτικού ομοσπονδιακού τεχνικού όταν το Μεξικό άρχισε να πετυχαίνει τα γκολ που το οδήγησαν στην ιστορική νίκη.

Η ιστοσελίδα slate.com παρουσιάζει τα τρία πιο χαρακτηριστικά .gif του αγώνα της Δευτέρας, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου, όπου ο Ερέρα κυλήθηκε στο χορτάρι, μαζί με τον Πολ Αγκιλάρ, τον δεξιό μπακ της ομάδας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που έφερε και την πρόκριση.

Όμως, η ιστοσελίδα φιλοξενεί και ένα ακόμη κορυφαίο .gif, από την εποχή που ο Ερέρα ήταν προπονητής της Κλαμπ Αμέρικα στο Μεξικό, όπου το κεφάλι του απεικονίζεται κυριολεκτικά να παίρνει φωτιά (!), σε μια εμπνευσμένη γραφιστική σύνθεση, που όμως κυριολεκτικά αποτύπωνε τα συναισθήματά του τη δεδομένη στιγμή.