Βάλε το πρόγραμμα του Μουντιάλ στο κινητό ή στο pc σου!

Μία ημέρα έμεινε για την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον αγώνα Βραζιλία-Κροατία στις 23:00 της Πέμπτης.

Αυτό που ψάχνουν όλοι τις τελευταίες ημέρες είναι το πρόγραμμα της διοργάνωσης, τόσο για να κανονίσουν τις δουλειές τους και να προγραμματίσουν με τη σειρά τους ποια ματς θα μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά και για να δουν κάτι ακόμη πιο ενδιαφέρον, όπως τα "σταυρώματα" των ομίλων και των ζευγαριών στις επόμενες φάσεις για να καταλήξουν στο συμπέρασμα σχετικά με ποια ομάδα είναι πιθανότερο να κατακτήσει το τρόπαιο.

Είτε αναζητά κανείς, λοιπόν, το πρόγραμμα του Μουντιάλ για πρακτικούς λόγους, είτε για λόγους απλής ενημέρωσης, μέχρι και για λόγους ποδοσφαιρικής διαστροφής, στο Reddit, κάποιοι καλοί Σαμαρείτες του ποδοσφαίρου δημιούργησαν προσωποποιημένα καλεντάρια!

Η χρήση αυτών των προγραμμάτων είναι πολύ απλή! Χρησιμοποιούνται σαν plug-ins στο ημερολόγιο του smartphone, του tablet, του laptop ή του desktop σας, μέσω της εφαρμογής Google Calendar.

Θα πρέπει, λοιπόν, να μεταφερθεί κανείς σε συγκεκριμένη σελίδα του google.com και να κατεβάσει την εφαρμογή ημερολογίου της Google (Calendar App), αν δεν την έχει ήδη.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το link με αρχείο .ics, το οποίο προσαρμόζεται απευθείας στο ημερολόγιό σας.

Κατόπιν, αρκεί ένα πέρασμα του κέρσορα του ποντικιού ή του ίδιου του δαχτύλου, αν πρόκειται για συσκευή με οθόνη αφής, για δεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για κάθε ζευγάρι (φάση, όμιλος, γήπεδο, ημερομηνία, ώρα) και κυρίως, το σημαντικότερο, την επιλογή, "αντέγραψε στο ημερολόγιό μου-copy to my calendar".