Παουλάο για σέντερ μπακ εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Παουλάο για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, με τον Γιάννη Αναστασίου να εξετάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίστηκε φέτος στη Μπέτις, με την οποία είχε ένα γκολ σε 24 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ναβάλ, Μπράγκα και Σεντ Ετιέν.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε στην εφημερίδα «Πράσινη» για το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού": «Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου».

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας, προκειμένου να υπογράψει μετά στο τριφύλλι. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει σύντομα, όπως επίσης και η υπόθεση της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη.

Τέλος, οι πράσινοι έχουν στραμμένη την προσοχή του και στον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος θα χάσει τον αγώνα της πρεμιέρας των Κροατών, κόντρα στη Βραζιλία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς ο έμπειρος μέσος.

Πηγή: novasports.gr