Ο Ούρμπι Εμάνουελσον στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Ούρμπι Εμάνουελσον φέρεται να βρίσκεται και πάλι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Ολλανδού μπακ-χαφ, ο οποίος όμως φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ανάμεσά τους το Αμβούργο, η Μπεσίκτας και ο Άγιαξ.

Φέτος, ο Ολλανδός είχε τρεις ασίστ σε 33 συμμετοχές. Πέρα από την περίπτωση του 27χρονου παίκτη, οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τους ροσονέρι, καθώς δεν κατάφερε να πείσει με τις εφετινές του εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Οι ερυθρόλευκοι δε φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Χέρενφεν. Η ολλανδική ομάδα αξιώνει δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Ισλανδού επιθετικού.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι από τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τη Φούλαμ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόκτησή του για 3+1 χρόνια. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση παικτών από την ξένη αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Πηγή: novasports.gr