Πανιωνίου εγκώμιο από τον προπονητή της Οστάνδης

Με τα καλύτερα λόγια και με ιδιαίτερο σεβασμό μίλησε ο προπονητής της Οστάνδης, Ντάριο Γκέργκια εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για το Eurocup απόψε στις 21:30.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της βελγικής ομάδας:

“Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που συνδυάζει νιάτα και εμπειρία. Διαθέτουν ένα μεγάλο ροτέισιον με έντεκα παίκτες και ορισμένοι καλοί Έλληνες παίκτες όπως ο Παππάς σε συνδυασμό με την εμπειρία κάποιων Αμερικανών σαν τον Μπούκερ, φτιάχνουν ένα πολύ καλό σύνολο. Γνωρίζουμε επίσης και τους Μίλμπουρν, Γκιμπς. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον Πανιώνιο, άλλωστε είναι πρώτοι αυτή την στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα”, ανέφερε ο τεχνικός της Οστάνδης.

Ο Μπρεντ Ράιτ εκπροσωπώντας τους παίκτες είπε: “Είμαι αποφασισμένος για πρόκριση της ομάδας μου στην επόμενη φάση. Είμαστε ένα καλό σύνολο παικτών που δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν αυτό τον στόχο. Το κίνητρο και η αποφασιστικότητα θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να παίξουμε δυνατά γιατί το ματς με τον Πανιώνιο είναι «κλειδί» για την συνέχεια. Είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα και έχουν καλή ψυχολογία εξαιτίας της πολύ καλής αρχής που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα”.