ΠΑΟΚ: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι-οφ

Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του εφετινού πρωταθλήματος, καθώς περιμένει την απόφαση του CAS (το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης) για την προσφυγή που έχει καταθέσει και θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχει αυτό.

Οι ασπρόμαυροι ζητούν να μην ισχύσει η τιμωρία που τους έχει επιβληθεί για τα όσα έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΕΠΟ είχε επιβάλει στον ΠΑΟΚ αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος του Βορρά πίσω τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα και παράλληλα να κερδίσει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ φέρονταν αποφασισμένος να μη δώσει το "παρών" σε αυτές τις συσκέψεις, προς ένδειξη διαμαρτυρίας, όμως η στάση αυτή άλλαξε, καθώς το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας, κρίνεται σημαντικό για τους ασπρόμαυρους.

Ο Ζήσης Βρύζας θα καταθέσει τις απόψεις του ΠΑΟΚ και θα ζητήσει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS.