Ο Σάντος δοκίμασε τον Γκέκα στην επίθεση

Ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε για πρώτη φορά τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης της εθνικής ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης.

Η συγκεκριμένη προπόνηση είχε διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά, με τον Πορτογάλο να δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην τακτική και το πως πρέπει να βγαίνει η μπάλα απ' την άμυνα με τον σωστό τρόπο.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, απ' την αρχή της προετοιμασίας, με τους θεωρητικά βασικούς ήταν ο Γκέκας αντί του Μήτρογλου. Αυτή η κίνηση του Πορτογάλου μπορεί να αποτελεί απλά μια δοκιμή ή να βλέπει ότι ο Γκέκας τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να αποδώσει καλύτερα στο παιχνίδι της γρήγορης μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση (αντεπιθέσεις).

Οι 11 θεωρητικά βασικοί ήταν οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και στην επίθεση ο Γκέκας αντί του Μήτρογλου. Η άλλη ομάδα ήταν οι Καπίνο ή Γλύκος, Μόρας, Ταχτσίδης, Βύντρα, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Κονέ,  Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ενώ για μια ακόμη φορά αρκετοί φίλοι της εθνικής βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφα απ' τα ινδάλματά τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, Χριστοδουλόπουλος και Σάμαρης εκτελούσαν πέναλτι στον Γλύκο, πάντα υπό τις απαραίτητες πλάκες.

Πηγή: novasports.gr