Υπέκυψε η Βασίλισσα του Βορρά στο Κλ. Βικελίδης

Συνεχίζει να σκοράρει ο Αγκάνθο και οδηγεί τον Άρη στα υψηλότερα στρώματα της κατηγορίας. Η νίκη επί της Βέροιας με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης ήρθε με ανατροπή.

Ήταν, ωστόσο, φυσικό επακόλουθο κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Βασίλισσα του Βορρά ολοκλήρωσε τον αγώνα της Θεσσαλονίκης με εννέα παίκτες εξαιτίας των αποβολών του Μπαργκάν στο 44' και του Σνάουτσνερ στο 60'. Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα και ο Άρης καθώς αποβλήθηκε ο Καζναφέρης στο 82'.

Ο διαιτητής Κουκουλάκης έχασε τον έλεγχο του αγώνα, ο οποίος ήταν εν γένει πολύ σκληρός. Οι δύο ομάδες, άλλωστε, από την αρχή αγωνίστηκαν σε μια ταχύτητα παραπάνω. Ο Καλτσάς άνοιξε το σκορ για τη φιλοξενούμενη Βέροια μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης και ανάγκασε τον Άρη να... τρέχει.

Το γκολ της Βέροιας ανήκε το μισό στην εξαιρετική προσπάθεια του παίκτη-αποκάλυψη της σεζόν, Ολαϊτάν, αλλά εν πολλοίς άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού της Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και η Βέροια απειλούσε μόνο με αντεπιθέσεις με τον Καλτσά σε δαιμονιώδη φόρμα.

Στο 57' ο Αγκάνθο ισοφάρισε για τους κίτρινους που έσπασαν τον κλοιό που είχε στηθεί γύρω από την εστία του Τζόναθαν Λόπεζ. Η προβολή έγινε έπειτα από κεφαλιά του Γκέσιου και στο 69' οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους. Στο σουτ του Ισπανού, ο Γκέσιος πήρε το... ριμπάουντ έπειτα από κόντρες και αναποδογύρισε το ματς.

Ο Άρης σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση με δέκα βαθμούς. Αντίστοιχα, η Βέροια βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με εννέα βαθμούς, όσους έχουν Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.