Οι Τούρκοι στέλνουν τον Στοχ στον Ολυμπιακό

Το μέλλον του Μίροσλαβ Στοχ είναι αβέβαιο, με τον παίκτη που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ να είναι προς το παρόν στη Φενέρμπαχτσε αλλά και περίεργα σενάρια να κυκλοφορούν στον τουρκικό Τύπο τα οποία εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό!

Ο Σλοβάκος βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του, που δίνει φιλικά παιχνίδια αυτό το διάστημα, όμως ένα σοβαρό ζήτημα που τον απασχολεί είναι το μέλλον του. Η σεζόν στον ΠΑΟΚ είχε σκαμπανεβάσματα για τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Φενέρμπαχτσε, όμως η αξία του δεν αμφισβητείται.

Ο τεχνικός των «καναρινιών» Ερσούν Γιανάλ θα δώσει την ευκαιρία στον Στοχ να συμμετέχει στην προετοιμασία για τη νέα περίοδο, αυτό δεν σημαίνει, όμως, πώς θα μείνει και στην Τουρκία. Η ιστοσελίδα fotospor.com καταθέτει σ΄ ένα ρεπορτάζ για το μέλλον του Μίροσλαβ Στοχ, στο οποίο συνδέεται το όνομά του και με τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ και ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πώς είναι σύμφωνοι για τη συνέχεια της συνεργασίας του, όμως δεν εξαρτάται πρώτα απ΄ αυτούς. Η Φενέρ αξιώνει πέντε εκατομμύρια για να τον πουλήσει, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι Θεσσαλονικείς δεν φτάνουν σ΄ αυτά τα χρήματα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει το τούρκικο κλαμπ με προσφορά στα 3,5 εκατομμύρια.

Από την Ελλάδα δεν προκύπτει καμία πιθανότητα επιβεβαίωσης του σεναρίου αυτή τη στιγμή και το πιθανότερο είναι πώς οι πληροφορίες αυτές διοχετεύονται σε τουρκικά Μέσα, πιθανώς και από τη Φενέρ ή τον ατζέντη του παίκτη, ως μέτρο πίεσης στον ΠΑΟΚ για να δώσει περισσότερα χρήματα από το 1,5 εκατομμύριο που είναι διατεθειμένος να πληρώσει και ν΄ αγοράσει τον Σλοβάκο.

πηγή: novasports.gr