Οι τρεις πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος με τον οποίο υπάρχει συμφωνία είναι ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά του ΟΦΗ και η εκδίκασή της αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου.

Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι ο έμπειρος δεξιός μπακ θα μείνει ελεύθερος και μόλις συμβεί αυτό θα υπογράψει στο τριφύλλι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στους πράσινους θα έχει ανακοινωθεί πριν από το Μουντιάλ στη Βραζιλία. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με τον αρχηγό της Εθνικής και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Ο δεύτερος παίκτης που είναι πιθανό να κλείσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Γιόρντι Μπάις, ο οποίος σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από την ολλανδική Μπρέντα.

Ο Ολλανδός χαφ αποκάλυψε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι ο μάνατζέρ είχε συνάντηση με άνθρωπο της πράσινης ΠΑΕ και εκείνος εξετάζει την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα μεταξύ άλλων προτάσεων που έχει στα χέρια.

Ο Μπάις είναι 26 ετών μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ.

Το "όπλο" του Παναθηναϊκού σε αυτή την υπόθεση είναι η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, καθώς φέτος η Μπρέντα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.