ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει του Λάζοβιτς, προχωρά του Κοροβέση

Σύντομα, καθώς φαίνεται, αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Ντάνκο Λάζοβιτς για την ΑΕΚ, καθώς οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να ολοκληρώσουν τις επαφές μαζί του και μετά θα αποφασίσουν.

Ο Σέρβος επιθετικός φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί στην Ένωση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα, που να αποδεικνύουν, πως μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την Παρτιζάν, εφόσον βρει πρόταση από το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Οι κιτρινόμαυροι φέρονται να συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση και του Δημήτρη Κουρμπέλη, την ίδια στιγμή που προχώρησαν στην απόκτηση του 14χρονου Μανώλη Μπακίρη από την ΑΕ Καβάλας.

Τέλος, η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό την Τετάρτη. Αυτή θα είναι η τελευταία αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» την εφετινή σεζόν και ο Δέλλας αναμένεται να δώσει και σε αυτό το ματς ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: novasports.gr