Ολυμπιακός: Μεταγραφικός οργασμός στον Πειραιά

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, οι ερυθρόλευκοι έχουν εστιάσει στην απόκτηση εξτρέμ και πολύ ψηλά στη λίστα τους είναι ο Τόμας Ινς.

Ο γιος του Άγγλου παλαίμαχου μέσου, Πολ Ινς, το όνομα του οποίου "παίζει δυνατά" για ρόλο σκάουτερ στον πρωταθλητή Ελλάδας, δεν έχει υπογράψει ακόμη στην Ίντερ και έχει αρκετούς ενδοιασμούς να το κάνει.

Ο λόγος είναι ότι δε θα έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα και συνάμα, δεν επιθυμεί να δοθεί δανεικός σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς στη Serie A.

Οι Πειραιώτες, επηρεασμένοι, ως φαίνεται και από τις επαφές με τον πατέρα του θεωρούν τον 22χρονο άσο καλή περίπτωση και με μεταπωλητική αξία, αλλά παρότι είναι ελεύθερος το κόστος ανεβαίνει, λόγω του μεγάλου του κασέ, που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους που έχουν ήδη διαρρεύσει, ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τους Πάπε Ντιόπ, Κώστα Φορτούνη και Νίκο Καθάριο.

Με τη Λεβάντε φαίνεται να υπάρχει συμφωνία για τον Σενεγαλέζο μέσο, οι Ισπανοί δεν έχουν άλλη πρόταση στα χέρια τους για αυτόν, αλλά δεν έχει υπάρξει πλήρης συμφωνία με τον παίκτη για το συμβόλαιό του.

Εκτιμάται, πάντως, πως η χρυσή τομή θα βρεθεί και ο 28χρονος άσος θα υπογράψει.

Για τον Φορτούνη έχει βρεθεί σημείο επαφής με την Καϊζερσλάουτερν και η μεταγραφή του είναι προ των πυλών και ουσιαστικά "κλεισμένος" είναι ο Καθάριος, που όμως-παρότι ο Μίτσελ θα θέλει να τον δει στην προετοιμασία- είναι πολύ πιθανό να μείνει έναν ακόμη χρόνο στον Πανθρακικό, μιας και είναι 19 ετών και χρειάζεται συμμετοχές.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση για τους Χοσέ Χολέμπας και Γκαετάν Μπονγκ.

Για τη θέση του αριστερού μπακ προτάθηκε ο Ράζβαν Ρατ, που μένει ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο με την οποία έκανε εξαιρετική σεζόν, αν και άλλες πληροφορίες μιλούν για τον Νικο Καράμπελα της Λεβάντε.