Παραμένει στον ΠΑΟΚ στα 37 του ο Λίνο, μπορεί και στα 38…

Στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λίνο, κατόπιν απόφασης των ιθυνόντων της ομάδας και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά, με τις εφετινές του εμφανίσεις και αναμένεται να του προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 37χρονος παίκτης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση.

Ο Λίνο αναμένεται να παραμείνει έναν ακόμα χρόνο στην Τούμπα και στη συνέχεια θα του προταθεί πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, οι ασπρόμαυροι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Η εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης χαρακτηρίζεται κομβική για την πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά, στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης φέρεται να έχει καταλήξει στους Κατσουράνη και Κατσικά για το κέντρο της άμυνας, εν όψει του αγώνα στην Τρίπολη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι-οφ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το συγκεκριμένο ματς. Μοναδικός στόχος των ασπρόμαυρων είναι η νίκη, προκειμένου να κάνουν το ένα από τα δυο βήματα που χρειάζονται για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος και να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Πηγή: novasports.gr