Ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά ζητά η Κοινωνία Μελών Άρη

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτή που ξεκινά για τον Άρη. Με το ημερολόγιο να γράφει 12 και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν οι άνθρωποι όλων των φορέων του συλλόγου, είναι αποφασισμένοι να τρέξουν, ώστε να αρχίσουν να σχηματοποιούν την επόμενη μέρα.

Στην ΠΑΕ, περιμένουν τα αποτελέσματα του ταξιδιού Στεφανίδη στην Αθήνα, την ώρα που αναμένεται επαφή με τους ποδοσφαιριστές και συζητήσεις με τους πιστωτές, αλλά και με τη Football League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν.

Στον ΑΣ, επικεντρώνουν στο ενδεχόμενο ραντεβού της Πέμπτης με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Κοινωνία Μελών Άρη, σκέφτονται ότι σιγά-σιγά θα πρέπει να προετοιμάζονται για τη γενική συνέλευση, διότι μέσα από εκεί θα παρθούν οι όποιες οριστικές αποφάσεις για το αύριο.

Μέσα σ΄ όλα, βεβαίως, υπάρχει και το αυριανό δικαστήριο του Λάμπρου Σκόρδα (αναστολής της απόφασης με την οποία καθαιρέθηκε), μέσω του οποίου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Πηγή: novasports.gr