“Στοίχημα” για την ΑΕΚ η άρση του εμπάργκο μεταγραφών

Αίτημα για άρση του περιορισμού των μεταγραφών αναμένεται να καταθέσει ο Ανδρέας Δημητρέλος, εάν αναλάβουν την ομάδα της Ένωσης οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις, ώστε να μπορεί η ομάδα να προχωρήσεί σε ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων θα στηριχτεί στο γεγονός πως ο σύλλογος θα αλλάξει όπως όλα δείχνουν χέρια και θα αποκτήσει οικονομική δυναμική, κάτι βέβαια που αν τελικά πραγματοποιηθεί, αλλάζει ταυτόχρονα και τους στόχους της φετινής ΑΕΚ.

Επιθυμία του Ανδρέα Δημητρέλου είναι να επιδιώξει την γενική άρση των μεταγραφών, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι Βιντιάδης και Χάρις δείχνουν να έχουν σκοπό να κινηθούν από την αρχή δυναμικά για την ενίσχυση της ομάδας. Χθες βράδυ, άλλωστε, οι αντιπρόσωποι της Seymour Pierce αποχώρησαν από την Ελλάδα, έχοντας δει όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησαν.

Ο Έβαλντ Λίνεν ελπίζει κι αυτός με τη σειρά του στην άρση του περιορισμού. Ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός έχει αναφερθεί σε ανύποπτο χρόνο στην ανάγκη για μεταγραφές και μάλιστα σε όλες τις γραμμές, με τις ανάγκες που κρίνονται πιο επιτακτικές να είναι αυτές για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ κι ενός επιθετικού.