Με δίδυμο Βύντρα-Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας με την ΑΕΚ

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τέθηκε ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο διεθνής αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της θλάσης που αντιμετώπιζε. Ο αμυντικός του τριφυλλιού αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Έλλειψη στα σέντερ μπακ

Ο Βύντρα αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού μαζί με τον Βελάσκες, καθότι η ομάδα των πρασίνων έχει ξεμείνει από στόπερ με τους Μπουμσόνγκ και Πίντο να είναι τραυματίας και να έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Ο Βελάσκες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει ως το Σάββατο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Κυριακής με αντιπάλους του κιτρινόμαυρους. Από εκεί και πέρα, οι Σο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαυρίας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι Μπουμσόνγκ και Πίντο έκαναν θεραπεία.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Οι γυμναστές των πρασίνων ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με δίτερμα και τελειώματα.

Συνεχίζει αποθεραπεία ο Σεμπάστιαν Λέτο

Στην Ιταλία θα ταξιδέψει και πάλι την Κυριακή ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στην πόλη της Μπολόνια την αποθεραπεία του, προκειμένου να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.