ΠΑΟΚ: Στρέφει το βλέμμα στον Σλούτσκι

Την περίπτωση του Λεονίντ Σλούτσκι φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, για τη θέση του προπονητή της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρώσος τεχνικός δεσμεύεται έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του «Δικέφαλου» του Βορρά το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρώσος τεχνικός έχει ήδη προταθεί στον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να βλέπουν θετικά την περίπτωσή του.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Ιβάν Σαββίδης και Γκερμάν Τσιστιακόφ έχουν εξαιρετική άποψη για τον 43χρονο προπονητή. Κατά το παρελθόν ο Σλούτσκι έχει εργαστεί στις Ολίμπια Βόλγκογκραντ, Ουραλάν Ελίστα, FC Μόσχας και Κρίλια Σόβετοφ.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ έχει στραφεί αρχικά στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και στη συνέχεια στη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες στο ματς της Λιβαδειάς, ενώ έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης, όπου ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση.

πηγή: novasports.gr