Σκόνδρας: Σίγουρος για τη νίκη με τον ΠΑΣ

Σίγουρος πως αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη εμφανίστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο νεαρός μπακ με δηλώσεις του στο «PAOK TV» τόνισε πως κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Εφόσον είμαστε, θα κερδίσουμε".

Για το ότι αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να "ανοίξει" την ψαλίδα αρκετά με τους Παναθηναικό και Ατρόμητο και με πόσους βαθμούς διαφορά σε σχέση με τις άλλες ομάδες θεωρεί πως μπορεί να μπει ο "Δικέφαλος" στα πλέι οφ: "Η ψαλίδα δύσκολα να πάει παραπάνω γιατί είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια. Κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και μόλις μπούμε στα πλέι οφ, πιστεύω πως θα έχουμε τουλάχιστον έναν βαθμό παραπάνω από τις άλλες ομάδες".

Για το αν νιώθει πως πλέον "πατά" καλύτερα τον τελευταίο καιρό: "Πατάω καλύτερα. Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Προσπαθώ να δίνω το 100%. Αλλες φορές θα μου βγει, άλλες δεν κάνω καλό παιχνίδι αλλά δίνω και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο".

πηγή: novasports.gr