Μόγιες: Δε θα χάσω τη δουλειά μου

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ικανή να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε στις 20:30 από το novasports 1 τη συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε πως δεν ανησυχεί για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον του μιλάει και τον συμβουλεύει συνεχώς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου παραμονή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό:

Για την ήττα από τη Λίβερπουλ, την οποία χαρακτήρισε ο Ρούνι τη χειρότερη της ομάδας των τελευταίων δέκα ετών: Σίγουρα ότι χάσαμε ήταν απογοητευτικό, αλλά έχουμε μία σημαντική εβδομάδα και πρέπει να ανυψώσουμε το ηθικό των παικτών.

Για την πετυχημένη παράδοση της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη και στις ανατροπές: 
Το έχει ξανακάνει η Γιουνάιτεντ και η τελευταία φορά ήταν με την Μπαρτσελόνα και μπορεί να το πετύχει ξανά με τον Ολυμπιακό και να πάρει την πρόκριση.

Πόσο δύσκολη είναι η βελτίωση της εικόνας της ομάδας: 
Το βλέπω κάθε μέρα, βλέπω τους παίκτες κάθε μέρα να προσπαθούν, βλέπω τη διάθεση των παικτών να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο και αρχής γεννωμένης από αύριο μπορούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Πόσο το αυριανό αποτέλεσμα θα επηρεάσει το μέλλον: 
Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τίποτα, γνωρίζω το μέλλον μου και την προοπτική που θέλουμε να δώσουμε στο κλαμπ. Και από αύριο θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Γνωρίζουμε πως στο 2-0 του πρώτου αγώνα δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα και σε αυτούς τους παίκτες.

Για την αυριανή απόδοση της ομάδος του και αν μπορεί να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα των φιλάθλων: 
Η ατμόσφαιρα ως τώρα ήταν φανταστική, οι παίκτες λένε πως πρέπει να ανταποδώσουν αυτή την στήριξη στους φιλάθλους και να τους προσφέρουν μία φανταστική βραδιά την Τετάρτη.

Ποιες οι διαβεβαιώσεις για το μέλλον του: 
Δεν χρειάζονται διαβεβαιώσεις. Η απόλυτη διαβεβαίωση είναι πως με αφήνουν να κάνω τη δουλειά μου. Δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα και συζητάμε πως θα βελτιώσουμε την ομάδα στο μέλλον και πως θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Για την αγωνιστική απόδοση εντός έδρας της Γιουνάιτεντ: 
Ως τώρα ήταν απογοητευτική η χρονιά μας εντός έδρας, αλλά μπορώ να αναφέρω παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι και δεχθήκαμε γκολ στο τέλος. Εχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες μέχρι τώρα που δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ, αλλά αυτό ελπίζω να αλλάξει αύριο με τον Ολυμπιακό.

Αν θα ανεχθούν οι φίλαθλοι ακόμα μία ήττα: 
Οι φίλαθλοι μας καταλαβαίνουν τι γίνεται στο κλαμπ, γνωρίζουν πως θα έχουμε επιτυχίες στο μέλλον. Μπορεί να μην έχουμε καλά αποτελέσματα, αλλά θα τα έχουμε στο μέλλον. Η Γιουνάιτεντ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τώρα μπορεί να μην το δείχνει, αλλά θα το κάνει στο μέλλον.

Πόσο σημαντικό είναι να πετύχει πρώτη γκολ η Γιουνάιτεντ: 
Είναι πολύ σημαντικό γιατί τις περισσότερες φορές δεν χάνουμε όταν σκοράρουμε πρώτοι. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες και είναι επικίνδυνος στην αντεπίθεση, αλλά είναι σημαντικό να πετύχουμε πρώτοι γκολ.

Κατά πόσο τον έχει βοηθήσει ο Σερ Αλεξ: 
Είναι πάντα εκεί, με βοηθάει και μου μιλάει συνέχεια. Είναι πάντα εκεί, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Γιουνάιτεντ. Μου μιλάνε και με βοηθούν συνέχεια...

Για τον Καγκάουα: 
Ο Καγκάουα είναι πολύ σημαντικός παίκτης, δεν έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε φέτος, αλλά αύριο θα αγωνιστεί και θα έχει ρόλο στο παιχνίδι μας.

Αν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή ή θα παίξει με αντεπιθέσεις: 
Περιμένουμε και τα δύο, να έχει και την κατοχή και να χτυπήσει στον αιφνιδιασμό. Είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά φέτος στα παιχνίδια του είχε λιγότερη κατοχή μπάλας, γι αυτό και πιστεύω πως θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

πηγή: novasports.gr