Κρατάει με το… ζόρι τη διοίκηση του Άρη ο Λάμπρος Σκόρδας

Κι όμως, παρά το ότι η διοίκησή του δεν μπορεί, εκ των πραγμάτων (βάση των δικαστικών κινήσεων που δρομολογεί η ΚΜΑ) να σταθεί παραπάνω από δύο 24ωρα στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, ο Λάμπρος Σκόρδας διευρύνει το συμβούλιό του! Πρόκειται για μια ενέργεια που φαντάζει δίχως λογική, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στη διοίκηση.

Οι κ.κ Νικήτας Ματθαίου και Χρήστος Τσομπανίδης είναι οι άνθρωποι που κάλεσε να τον πλαισιώσουν. Ο κ. Ματθαίου, προέβη στην κάτωθι δήλωση: "Έγινε ένα συμβούλιο των ανθρώπων της Π.Α.Ε. και αποφασίστηκε σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη πραγματικής συσπείρωσης περισσότερο από ποτέ", τόνισε στην εφημερίδα Αθλητικά Νέα.

Κατόπιν, συνέχισε: "Απαιτείται δύναμη και βοήθεια από όλους και πιστεύω ότι όσο περισσότεροι συστρατευθούν, τόσο πιο εύκολα μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αποφάσισα να βοηθήσω τη διοίκηση, κι αυτό γιατί είναι μεγάλη ντροπή στα δύσκολα να το βάζεις στα πόδια. Όταν είσαι "παρών" αποδεικνύεις πόσο Αρειανός αισθάνεσαι και τι άνθρωπος είσαι. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να επιτύχει το στόχο της, μπορεί να σωθεί. Στηρίζουμε τους παίκτες και τον προπονητή.

Όταν πιστεύεις κάτι, το αποδεικνύεις στα δύσκολα. Στα εύκολα είναι όλοι. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη σημερινή διοίκηση. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν και πιστεύω ότι κι ο κόσμος θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και θα τη βοηθήσει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι αδιανόητο για τον Άρη να μην τα καταφέρει", κατέληξε, χωρίς να είναι βέβαιο, τούτη την ώρα, αν θα προλάβει να μετάσχει έστω και σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ με τη νέα του ιδιότητα!