Στην Αθήνα τα στελέχη της Seymour Pierce

Η πρώτη νίκη ήρθε χθες για την ΑΕΚ επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ με 1-0. Στην Ένωση πλέον ελπίζουν ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη και στα διοικητικά.

Πράγματι, η εβδομάδα που ξεκινά είναι γεμάτη εξελίξεις στο θέμα αυτό, καθότι τα στελέχη της Seymour Pierce βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Οι τεχνοκράτες αντιπρόσωποι της εταιρείας δεν έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Ωστόσο, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχουν συναντηθεί με τον Έλληνα επιχειρηματία. Πρώτη προτεραιότητα των στελεχών είναι να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο κ. Βιντιάδης είχε προειδοποιήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ένωσης, Ανδρέα Δημητρέλο, λέγοντάς του να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να παραχωρήσει οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ στην εταιρεία του συνεργάτη του, Κιθ Χάρις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Ανδρέας Δημητρέλος θέλει να συναντήσει τους αντιπροσώπους της εταιρείας, ενώ επίσης προσανατολίζεται να ζητήσει και νέο ραντεβού από τον Δημήτρη Βιντιάδη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο διεύθυνων σύμβουλος της ΑΕΚ αρκέστηκε να σημειώσει: "Είναι θετική εξέλιξη η έλευση ανθρώπων της Seymour Pierce στην Ελλάδα".

Στο μεταξύ, από χθες, Δευτέρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει αρχίσει προσπάθεια να βρει χρήματα αφού υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες προς τους ποδοσφαιριστές, την Εφορία και γενικά προς το Δημόσιο.

Επίσης, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα βρεθεί σήμερα το πρωί στη Νομαρχία, για να καταθέσει το μετοχολόγιο και τα πρακτικά των Γ.Σ., διαδικασία που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει το deal.

Οι αντιπρόσωποι της Seymour Pierce αναμένεται να αναχωρήσουν από την Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης.